Hou rekening met de langere levertijd die wij hanteren

Algemene informatie 


Verzending.

Onze producten worden handgemaakt in Nederland. Nadat we je betaling hebben ontvangen, kan het tot 6 weken duren voordat we je bestelling hebben verwerkt. Als je bestelling klaar is krijg je een verzend mail van de webshop, het kan zijn dat het pas een paar dagen later bij het pakketpunt wordt ingeleverd. We scannen het pakket uit op de webshop waardoor je automatisch dat mailtje krijgt. Via mail krijg je van DPD een tracking (als je in België woont kan het zijn dat het mailtje soms niet aankomt). Voor bestellingen buiten de EU kan het zijn dat je invoerrechten moet betalen. Baileyssdesign is op geen enkele wijze aansprakelijk voor deze kosten. Wij versturen onze pakketten uitsluitend met tracking. Baileyssdesign is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van een pakket, echter zullen wij wel ons best doen om contact op te nemen met de vervoerder.

Is een item defect gegaan, dan kunnen we kijken of we hem nog kunnen maken, baileyssdesign is niet aansprakelijk voor verzendkosten die hiervoor gemaakt worden.

Ophalen staat aan de op webshop, echter doen wij niet aan ophalen. Dit staat aan voor als je een extra order hebt je geen extra verzendkosten hoeft te betalen. Klik je alsnog op ophalen dan zullen deze kosten later nog in rekening worden gebracht


Betaling

Na het doen van je order krijg je automatisch een mail met de factuur. Wij bieden enkel de betalingsmogelijkheid bankoverschrijving. In de factuur vindt je de betaalgegevens. Een order dient binnen 24uur betaald te worden, gebeurd dit niet wordt de order stilzwijgend geannuleerd. Wil je het alsnog dien je de order opnieuw te plaatsen. 


Annuleren & retour

Je order kan geannuleerd worden tot het moment dat we begonnen zijn aan je order. Dit betekent dat als we zijn begonnen aan het personaliseren van een van de items het vanaf dat moment niet meer geannuleerd kan worden.

De meeste items die wij aanbieden worden gepersonaliseerd, deze items kunnen niet worden geretourneerd mits baileyssdesign een fout heeft gemaakt in de personalisatie.

Bij de tags hebben wij de optie "aanpassen" zodra je deze op ja hebt aangevinkt en wij de kleuren aangepast hebben omdat deze beter zichtbaar is dan wordt dit niet gezien als een fout aangezien je hiermee akkoord bent gegaan.

Heb je een item dat niet is gepersonaliseerd, kan deze geretourneerd worden. Verzendkosten die zijn gemaakt worden niet vergoedt & retourkosten zijn voor eigen rekening. Orders dienen verstuurd te worden met tracking, doe je dit niet en raakt het pakket kwijt, zijn wij niet verantwoordelijk hiervoor.

Sale orders mogen niet worden geannuleerd 

Items dienen schoon en vrij van hondenharen geretourneerd te worden.

Biothane, paracord, leer & webbing kunnen niet geretourneerd worden als de items niet blijkt te passen en de hond niet goed is opgemeten

Is er een fout in de personalisatie dien je binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen via het formulier op de contact pagina.

 


Privacy

Baileyssdesign behandelt uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zal deze nooit doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

U kunt uw gegevens altijd opvragen, corrigeren, wijzigen of verwijderen. Baileyssdesign bewaart uw gegevens in de klantenlijst zodra je een account hebt aangemaakt.

De klant is verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn inloggegevens en het gebruik van zijn wachtwoord. Uw wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen. Baileyssdesign heeft daarom geen toegang tot uw wachtwoord.

Baileyssdesign houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te zien welke pagina's van de website worden bezocht en in welke mate. Als u vragen heeft over deze privacyverklaring kunt u contact opnemen met Baileyssdesign


Tags

Tags worden gemaakt van hars, zodra dit is uitgehard wordt het zo hard als plastic. Dit betekent dat de tags hard zijn en tegen een stootje kunnen, echter zijn ze niet onverwoestbaar. Tags zijn uitgebreid getest op verschillende manieren en zullen ook niet snel afbreken. Er komt een ringtje in de tag voor extra stevigheid. Toch kan het soms zijn dat een tag afbreekt, dit kan door slijtage maar ook als hij bijv. klem komt te zitten. Tags kunnen tegen water en er kan dus mee gezwommen worden. Tags zijn veilig om te dragen voor een hond, maar een tag is niet gemaakt om op te kauwen, laat daarom een hond nooit alleen met een tag. Baileyssdesign is niet verantwoordelijk voor wanneer een tag is verloren of afgebroken. Mocht een hond toch een tag hebben ingeslikt of een stuk daarvan raden wij aan contact op te nemen met de dierenarts.

Tags worden afgewerkt met een seal laag, dit betekent dat een naam en/of telefoonnummer niet van een tag verwijderd kan worden en het altijd leesbaar zal blijven

Laat een tag niet te lang in direct zonlicht liggen, zonlicht kan verkleuringen veroorzaken op een tag. Voorkom directe hitte met een tag, denk aan: wasmachine, afwasmachine, magentron, oven etc.
Als een tag vuil is, maak hem dan schoon met water en een klein drupje afwasmiddel (zonder ammoniak, chloor, zuren of schuudmiddelen). Schuur daarom een tag ook niet met de schuurzijde van een schuursponsje. Droog het met een zachte doek. Een tag is niet volledig bestand tegen zeewater, komt de hond dagelijks in zeewater raden we aan de tags even af te doen.

Alle tags zijn handgemaakt door Baileyssdesign en we maken niet veel dezelfde tags waardoor tags uniek blijven. Foto's kunnen afwijken van de kleur door de belichting of waar ze zijn gemaakt. Glitters kunnen niet goed op de foto's worden gezet, waardoor ze in het echt een stuk mooier zijn! Het kan voorkomen dat er kleine luchtbelletjes in de tag zitten, we doen ons uiterste best om dit te voorkomen maar kunnen dit niet altijd garanderen.


Paracord

Paracord is oersterk materiaal wat over het algemeen niet kapot gaat bij juist gebruik! Het touw is echter niet geschikt om op te kauwen, Baileyssdesign is niet aansprakelijk wanneer het touw kapot is gebeten.

Onze schuifjes van de anti-tekenbandjes schuiven makkelijk, dit is voor de veiligheid van de hond. 


Opmeten

Het is belangrijk dat je de nek van je hond goed opmeet, het komt regelmatig voor dat mensen de halsband zelf opmeten in plaats van de nek en dat de maat van je product dan niet goed past. Daarom is het belangrijk om het lichaam van uw hond goed op te meten.

Om de maat van een anti-tekenband band goed op te meten, meet je de nek aansluitend

Bij het verkeerd opmeten van de maat is Baileyssdesign niet verantwoordelijk 


Biothane

Ga je vaak naar het strand of het bos en komt het veel in aanmerking met zout water/zand/takken etc zal het biothane uiteindelijk minder lang mooi blijven.

Is je biothane item vies geworden? Houd het onder de kraan en spoel het vuil eraf, gebruik zo nodig een afwasborstel. Daarna afspoelen met water en drogen met een doek.

Baileyssdesign is niet verantwoordelijk voor gebruikersschade, hieronder valt ook het eventuele kauwen van de hond aan het product 


Leer

Leer is niet geschikt om mee te zwemmen, soms een regenbui kan geen kwaad.

Houd rekening met het feit dat leer wat uitrekt bij het gebruik, meet daarom de nekomvang juist op.

Baileyssdesign is niet verantwoordelijk voor het verkeerd opmeten van de maat en wanneer het product veelvoudig in aanmerking is gekomen met water